Lähettiin tekemään sisällä tunnaria.

1 hajustettu kapula piilotettiin koiran peteihin ja peittoihin lattialle. Niin että se on kokonana piilossa, mutta helposti saatavilla vaikka tassun kuopaisulla/nenällä petiä siirtäen.


Lähtötilanne... H-Moilanen

1päivä 1 kerta.  
- 1 toisto. Vähän mietti ja ihmetteli, löysi ja sai palkan
.

2 päivä 1 kerta
-3 toistoa. Hieman vaisu mutta nenä alkaa työskennellä jo useammin. Niiskaus siellä toinen täällä. Välillä nenä käynnistyy jo kunnon moottoriksi.

 2 päivä 2 kerta
-3 toistoa. Vaisuhkoa mutta sitkeää. Nenä käy hyvin ja keskittyneesti. Hyvin sinnikäs.

2 päivä 3 kerta
-1 toisto. Hakee omaa tunnollisesti.

3 päivä 1 kerta
-3 toistoa. Alkaa jo tuntua että kuinkahan paljon näitä toistoja tulee olla ennenkuin vaikeutan.

3 päivä 2 kerta.
-3 toistoa. Hyvin menee, edelleen ilman ryntäilyjä.

ainakin 3 päivää taukoa. Ei yhtään toistoa ei muisteluja.

4 päivä 1 kerta
- 2 toistoa. Tauko oli vahvistanut tämän osaamista ja Minttu lähti omaa etsimään ihan liekeissä ja tutulla kilipää tyylillään. Käynnisti kuitenkin nenän ja etsi sinnikkäästi.


wuhuu!!!!!


Mopo karkas tassuista!


Rauhoittuu käyttämään nenää

5 päivä 1 kerta
- LISÄTTIIN HAJUTON huoneen toiselle puolelle.
2 toistoa. Ei vissiin huomannut hajutonta ollenkaan, vaan ryntäsi suoraan etsimään piilotettua.


6 päivä 1 kerta
- 3 toistoa. 2 kertaa toi hajuttoman. En noteerannut vaan noudatin piilosta oman. Kerran haki suoraan piilosta oman, siinä vaiheessa hajuton oli todella syrjässä.

6 päivä 2 kerta
-1 toisto. Lällätteli ja karkas ilman käskyä hakemaan hajuttoman kilipääkohtauksen kanssa. Ärähdin voimallisesti. Otin kapulan pois. Käskin hakea oman. Kannustin ensin paljoan. Sain pääripuvaisen laaman, joka kannustaessa yritti puistella häntää irti. Nuuskis silloin toinen tällöin. rahjustusta. Vähensin kannustamisen minimiin ja sanoin käskyn. Minttu lopulta löysi oman ja sai paljon kehuja ja palkkaa.


Nyt on kyllä hommaan poro haudattuna


etsii etsii...

7 päivä 1 kerta
-4 toistoa. ekalla vähän ku luovutti sen etsimisen, ku se ei heti löytyny. meni sitten kokeillen väärälle ja toi sen varovasti. Otin sen pois, ja lähetin vaan hakemaan "nenulia" se toi oman.
3 toistoa niin et kävin vaihtamassa sen hajuttoman aina uuteen hajuttomaan ja tiputin sen pussista mintun nähden. Sen jälkeen kävin piilottamassa hajustetun. Minttu toi kolme kertaa oman, välittämättä hajuttomasta.