Kahdesti käytiin kentällä. Urpo on mennyt medi korkuisia aitoja, A-estettä (joka vetää sitä puoleensa), suoraa ja kierää putkea ja keppejä. Puomikin mentiin muutaman kerran läpi.
Mulla on taas käsissä yksi nopea, innokas ja käsistä karkaava yksilö. Kaippa se ohjattavuus nappula jostain vielä mukaan tulee.

Ollaan ilmoittauduttu "vanhojen" ohjaajien uusien koirien agilityn alkeiskurssille. Se alkaa tuossa toukokuussa. Sitä ennen en tuota eläintä vie kentälle. Urpo teki kerralla sellaisen loikan, että saa luvan hypellä vasta toukokuussa. Urpo siis hyppäsi toisen kerroksen ikkunasta ulos. Poika putosi joustavasti jaloilleen kuin kissa. Sai ainoastaan naarmun leukaansa. Oppi vain sen että ikkunasta pääsee pian pihalle. On se.. aika Urpo.

Muutaman kerran ollaan oltu kisaavien treeneissä ottamassa tokoa. Paikallamakuut alkaa sujua aika hyvin. Välillä se ojentautuu maassa ihan piiiiiitkäksi, ja sitten kasaa taas itsensä. Mittarimadot etenee juurikin tuolla tavalla. Pikkuhiljaa siitä hyvä tulee. Liikkeestä maahan ja seisominen alkaa olla jo todella hyvät. Hyppyeste pitäisi opetella. Merkille Urpo osaa lähettyä jo noin 50 metrin päästä. 

ensi viikolla nappaamme PK puolen ihmistä hihasta ja aloitamme jäljestämisen. Muutama makkarajälki ollaan koitettu mennä, ihan kohtuudella se on toiminut. Mieluiten kuitenkin haluan mukaan ihmisen joka tietää mitä tekee.