3 uutta janaa ajettu. kävin talsimassa kolme jälkeä. Ekan jäljen lopetuksesta vanhensin jälkiä 20 minsaa. Siitä seuraavat ehti vanheta sen aikaa kun meikät jäljesti edellisiä kiirettä pitämättä. Eli 20-30 minuuttia.
Ekalla jäljellä Urpo muisti välittömästi että mikä on juju. Nenä maahan ja oikea suunta. Kepin paikan se merkkasi,mutta hetki meni hahmottaa keppi siltä tallatulta alueelta. Kovasti oli poika innoissaan.

Toinen lähti hyvin, pikkuisen hämmentyi 2 metriä ennen kapulaa, kuopaisi tassulla maahan ja löysi lahopuuta. Ohjasin sitä hieman eteenpäin astumalla löydöksen päälle. Sitten Urpo sattuikin oikealle kepille. Yhessä riehuttiin ku mielenköyhät.

Kolmas meni hyvällä imulla, kunnes se jotenkin onnistui pyörähtämään ja sotkemaan itsensä siihen hemmetin jälkiliinan kuvatukseen, millä ollan aloiteltu. Kutsuin pojan luo ja selvitin narun kaikessa rauhassa. Siitä sitten jatkettiin ja Urpo lähti taas itsenäisesti ja varmasti oikeaan suuntaan. Se merkkasi rikotun alueen nopsaan ja kun kehuin, se etsi kovasti keppiä. Noin 10 sekunnin etsimisen jälkeen se nappasi oikean kapulan suuhunsa. Tästä saatiinkiin mega juhlat pystyyn. Vedettiin kepistä kilpaa ja kuopsuteltiin. Emäntä hihkui ja koira loisti tyytyväisyyttä. Urpo malttoi oma-aloitteisesti panna maate ja siinä se sitten hiukan kalusi upeaa, mahtavaa ja hienoa keppiä. Lopuksi vaihdoin kepin froliciin ja tällä kertaa keppi meinasi viedä voiton. On se pikku poro vaan taitava.


Nyt on yhteensä 12 janaa takana. Yhden kerran se on mennyt ekan kepin ohi. Jäljen pituus 20 metriä ja viimeisimpien vanhetus noin 20-30 minuuttia.